Persbericht

 

 

Zutphen 21-6-2016

 

 

Expert Eliesen Zutphen helpt klanten Scheer & Foppen

 

Expert Zutphen gaat klanten van de failliete winkelketen Scheer & Foppen helpen. Klanten die een verlengde garantie hebben afgesloten op hun gekochte producten, kunnen terecht bij Expert. Ook wil Expert Eliesen Zutphen de afhandeling van alle standaard service- en garantieverplichtingen van de failliete winkelketen overnemen.

 

Al bijna vijftig jaar is Expert een vertrouwde elektronicaformule in Nederland. Expert heeft service hoog in het vaandel staan en geeft aan de klanten van Scheer & Foppen van dienst te willen zijn. Klanten die bij Scheer & Foppen een aankoop hebben gedaan, kunnen voor vragen en eventuele reparaties terecht bij Expert  Eliesen aan de Nieuwstad 45 te Zutphen. Expert bemiddelt in de afhandeling van de reparaties en zal, waar nodig, deze doorsturen aan haar reparatiedienst. “Wij vinden het belangrijk dat klanten juist nu geholpen worden. Wij willen ze die extra service bieden die de klant van ons gewend is,” zegt Mathijn Eliesen ondernemer Expert Zutphen

 

Eén van de grootste

Expert behoort tot de top 3 sterkste formules in de home-elektronicabranche. De klantgerichte vakspeciaalzaak onderscheidt zich met drie formulepijlers: Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken. Met 140 winkels door heel Nederland en www.expert.nl als verlengstuk van de lokale winkel profiteert de klant van alle voordelen van online winkelen, versterkt door het lokale ondernemerschap en de kracht van Expert. Of de klant nu offline of online koopt: de klant ervaart altijd dezelfde service van de lokale winkel.

 

 

 

 

ELIESEN